Op papier én in de praktijk

Kwaliteit

Kwaliteit kun je meten. Zo is het merendeel van onze mensen AA, RA of fiscalist, waardoor u al snel met een hooggekwalificeerde professional om tafel zit. Maar kwaliteit moet je ook blijven waarmaken. We werken dan ook voortdurend aan de verdieping van onze kennis, professionaliteit en dienstverlening. Bovendien zitten we bovenop de markt en zetten we onze kennis proactief voor u in.

Onafhankelijke toetsing

We werken voortdurend aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Dat doen we onder andere door actief lid te zijn van diverse relevante beroepsorganisaties. Dit garandeert u het volgende:

> Onafhankelijke toetsing van onze kwaliteit
> Verplichte periodieke scholing
> Jaarlijkse certificering

We zijn aangesloten bij

Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten

Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (belastingadviseurs met academische opleiding)

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft ons bevoegd om wettelijke controles uit te voeren.

Hoogwaardige
kennis

We maken er een punt van om onze kennis up-to-date te houden en ons te blijven ontwikkelen. Dat doen we via het scholingsaanbod van onze beroepsorganisaties, maar ook door uitwisselingen met vakgenoten en cursussen bij gerenommeerde opleidingsinstituten. Zo investeren wij in een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, en profiteert u van hoogwaardige kennis en de nieuwste inzichten.

Samen aan de toekomst bouwen

Toekomstgerichte advisering vereist naast kwaliteit ook een proactieve houding. We trekken dan ook graag met u op als sparringpartner. Wij kennen de marktontwikkelingen, de wensen van klanten en leveranciers, de eisen van banken en financiers, en het veranderende fiscale landschap. Maar u kent uw bedrijf en uw doelstellingen natuurlijk als geen ander. Samen vormen we de ideale mix om aan een succesvolle toekomst te bouwen.

Ons advies is
altijd op maat

Ons advies is
altijd op maat