Duidelijkheid tot in de details

Accountancy

U weet het als geen ander: ondernemen betekent keuzes maken. In het belang van uw onderneming, uw medewerkers en uzelf. Groeien of consolideren? Een fusie of een overname? Nu investeren of later pas? Onze accountants kijken verder dan het maken van de jaarrekening. Ze zijn uw sparringpartner en helpen u bij het maken van de juiste keuzes én de plannen die daarbij horen.

Rapporteren
en sturen

Van eenvoudige financieel-administratieve taken en tussentijdse rapportages tot en met de inrichting van uw administratie en uiteraard uw jaarrekeningen: we zorgen ervoor dat alles klopt tot in detail. Maar we maken de dingen ook inzichtelijk. Cijfers zijn er namelijk niet alleen om te rapporteren, maar vooral om op te sturen in de richting die u wil.

Persoonlijk contact is daarbij de basis: één vaste sparringpartner die makkelijk bereikbaar is voor al uw vragen. Die uw onderneming kent, uw taal spreekt en luistert naar wat u zegt. Vanuit ons grote probleemoplossend vermogen helpen we u met cijfers en analyses, met de automatisering van uw financiële processen, met efficiënter werken en met het maken van keuzes en plannen uiteraard.

Sneller schakelen

Via de AT&C Online client portal kunnen we gemakkelijk, snel en veilig informatie met elkaar delen.

Cloud tools

Wij helpen u bij:

Samenstellen jaarrekening

Als ondernemer moet u ieder jaar een jaarrekening samenstellen. Dankzij onze deskundige en klantgerichte aanpak kunt u rekenen op een soepel proces. We zorgen ervoor dat uw jaarrekening aan alle eisen voldoet en digitaal wordt aangeleverd bij de Kamer van Koophandel. En uiteraard nemen we de jaarrekening zorgvuldig met u door, zodat u precies weet waar u staat.

Financiële administratie

Geen enkele ondernemer wil tijd verliezen met de financiële administratie. Tegelijkertijd is deze wel de basis voor de rapportages waarop u stuurt. Wij zorgen ervoor dat u uw financiële administratie slim en efficiënt organiseert. Daarmee besparen we u tijd en geld. Bovendien zorgen we ervoor dat u zicht heeft op uw business én de kansen om uw rendement te verhogen. Desgewenst kijkt uw AT&C-adviseur periodiek met u mee en bespreken we de cijfers en de marktontwikkelingen.

Financiële rapportages met managementinformatie

Actueel inzicht in uw bedrijfsresultaten is belangrijk om goed te kunnen sturen. Daar kunnen we voor zorgen door de juiste stuurinformatie (KPI’s) realtime en geautomatiseerd online beschikbaar te maken. Daarbij koppelen we de rapportagetool met uw boekhoudpakket, waardoor u in één oogopslag ziet hoe uw bedrijf ervoor staat. Op basis van die inzichten kunnen we samen de KPI’s bekijken, zodat u tijdig kunt bijsturen als de cijfers afwijken van de begroting. Met behulp van branchevergelijking kunnen we u ook laten zien waar u staat ten opzichte van uw concurrenten.

Online administratie

Een goede financiële administratie is cruciaal, of u nu starter bent of doorgewinterd ondernemer. Uw persoonlijke AT&C-adviseur helpt u daarbij van A tot Z. We laten uw online administratie volledig aansluiten op uw wensen. We zijn bekend met diverse online boekhoudpakketten, en ook maatwerk is mogelijk.

Specifieke vraagstukken

Bij het realiseren van ambities komt meer kijken dan cijfers en financiële vraagstukken. Uw AT&C-adviseurs sparren graag met u over bijvoorbeeld uw organisatiestructuur, verdienmodel en investeringsstrategie, maar ook zaken als salarissen en subsidies. Bovendien kunnen we door middel van een tool de prognose van uw balans en uw winst- en verliesrekening op een snelle en efficiënte manier inzichtelijk maken.

Kunnen we u helpen met accountancy advies?

Neem contact op met Gert Jan van Zuijdam. Bel op 06 - 53 20 22 19 of stuur een mail.

Ook kunt u contact opnemen met één van onze andere accountants.
Johan Bouwman: 06 - 53 13 99 54 | mail
Rob Smits: 06 - 53 18 54 70 | mail
Piet de Jager: 06 - 53 20 22 31 | mail

Kunnen we u helpen met accountancy advies?

Neem contact op met Gert Jan van Zuijdam. Bel op 06-53202219 of stuur een mail.

Ook kunt u contact opnemen met één van onze andere accountants.
Johan Bouwman:
06 - 53 13 99 54 | mail
Rob Smits:
06 - 53 18 54 70 | mail
Piet de Jager:
06 - 53 20 22 31 | mail